Ferry Doedens bij Jinek over OnlyFans-profiel: "Geen weg terug"

Ferry Doedens bij Jinek over OnlyFans-profiel: "Geen weg terug"

Ferry Doedens sprak maandagavond met Eva Jinek openhartig over zijn veelbewogen afgelopen jaar, waarin hij onder andere in het nieuws kwam vanwege het delen van explicitiete naaktbeelden op de website OnlyFans. Waarom maakte de voormalig GTST-acteur dat account aan? "Omdat ik van nature best wel een nieuwsgierig type ben en vaak wel een beetje de randjes opzoek."

'Geen weg terug'
Geld speelde ook een rol en Doedens had gehoord dat je makkelijk duizenden euro's per week kunt verdienen door uit de kleren te gaan. "Ik was onzeker over mijn toekomst, ook financieel gezien dus op een gegeven moment heb ik een filmpje geplaatst." Hij kreeg, ondanks dat hij Nederlandse bezoekers trachtte te blokkeren, al snel reacties en besloot: "Er is geen weg terug."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Ferry Doedens bij Jinek over <em>OnlyFans-profiel</em>: &quot;Geen weg terug&quot; Ferry Doedens sprak maandagavond met Eva Jinek openhartig over zijn veelbewogen afgelopen jaar, waarin hij onder andere in het nieuws kwam vanwege het delen van explicitiete naaktbeelden op de website OnlyFans. Waarom maakte de voormalig GTST-acteur dat account aan? "Omdat ik van nature best wel een nieuwsgierig type ben en vaak wel een beetje de randjes opzoek." 'Geen weg terug'Geld speelde ook een rol en Doedens had gehoord dat je makkelijk duizenden euro's per week kunt verdienen door uit de kleren te gaan. "Ik was onzeker over mijn toekomst, ook financieel gezien dus op een gegeven moment heb ik een filmpje geplaatst." Hij kreeg, ondanks dat hij Nederlandse bezoekers trachtte te blokkeren, al snel reacties en besloot: "Er is geen weg terug." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Ferry Doedens deelt expliciete naaktbeelden op OnlyFans Bekijk deze video » Video: Ferry Doedens naast OnlyFans-carrière ook bezig met zingen Bekijk deze video »
TV :
Ferry Doedens bij Jinek over OnlyFans-profiel: "Geen weg terug"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ferry Doedens bij Jinek over OnlyFans-profiel: "Geen weg terug" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier