Jinek: Ferry Doedens blikt terug op bewogen jaar

Jinek: Ferry Doedens blikt terug op bewogen jaar

Ferry Doedens was veel in het nieuws in 2020: hij werd op non-actief gezet bij GTST vanwege het niet naleven van coronaregels en werd later zelfs uit de serie geschreven, hij maakte een profiel met expliciete filmpjes aan op het plaform OnlyFans en hij brak met zijn management. Het liet zijn sporen na: "Ik heb niet zo lekker in mijn vel gezeten."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: <em>Ferry Doedens</em> blikt terug op bewogen jaar Ferry Doedens was veel in het nieuws in 2020: hij werd op non-actief gezet bij GTST vanwege het niet naleven van coronaregels en werd later zelfs uit de serie geschreven, hij maakte een profiel met expliciete filmpjes aan op het plaform OnlyFans en hij brak met zijn management. Het liet zijn sporen na: "Ik heb niet zo lekker in mijn vel gezeten." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: Ferry Doedens blikt terug op bewogen jaar


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Ferry Doedens blikt terug op bewogen jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier