LuckyTV: woedende Wopke Hoekstra ruziet met Bas van ’t Wout voor debat

LuckyTV: woedende Wopke Hoekstra ruziet met Bas van ’t Wout voor debat

Je zou denken dat politici zich gisteren (dinsdag 19 januari) vooral druk maakten om het debat over de Toeslagenaffaire, maar niets bleek minder waar. Minister van Financiën Wopke Hoekstra was namelijk érg ontevreden over zijn plek en hij ruziede hierover met Bas van ’t Wout.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: woedende Wopke Hoekstra ruziet met <em>Bas van ’t Wout</em> voor debat Je zou denken dat politici zich gisteren (dinsdag 19 januari) vooral druk maakten om het debat over de Toeslagenaffaire, maar niets bleek minder waar. Minister van Financiën Wopke Hoekstra was namelijk érg ontevreden over zijn plek en hij ruziede hierover met Bas van ’t Wout. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Eigen stoelVan ’t Wout is nieuw in het kabinet (hij neemt de post van Eric Wiebes als minister van Economische Zaken en Klimaat over) en weet dus nog niet zo goed waar hij moet gaan zitten. Hoekstra heeft echter wél een uitgesproken voorkeur en is flink op zijn teentjes getrapt als hij een andere plek toegewezen krijgt. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: zoon van Lodewijk Asscher jat telefoon en gooit hem in de wc Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet Bekijk deze video » LuckyTV: inauguratie Lilianne Ploumen zwaar beveiligd tegen pro-Asscherdemonstranten Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: woedende Wopke Hoekstra ruziet met Bas van ’t Wout voor debat

Eigen stoel
Van ’t Wout is nieuw in het kabinet (hij neemt de post van Eric Wiebes als minister van Economische Zaken en Klimaat over) en weet dus nog niet zo goed waar hij moet gaan zitten. Hoekstra heeft echter wél een uitgesproken voorkeur en is flink op zijn teentjes getrapt als hij een andere plek toegewezen krijgt.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: woedende Wopke Hoekstra ruziet met Bas van ’t Wout voor debat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier