Married At First Sight: Rein en Danny geven elkaar jawoord

Married At First Sight: Rein en Danny geven elkaar jawoord

Op het moment dat Danny en Rein het jawoord gaan geven en elkaar diep in de ogen kijken is die laatste duidelijk geëmotioneerd. Na het uitspreken van de trouwgeloftes is de ontlading dan ook groot en volgt er uiteraard een kus, die met veel gejuich wordt ontvangen door de aanwezige vrienden en familieleden. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder.

<em>Married At First Sight</em>: Rein en Danny geven elkaar jawoord Op het moment dat Danny en Rein het jawoord gaan geven en elkaar diep in de ogen kijken is die laatste duidelijk geëmotioneerd. Na het uitspreken van de trouwgeloftes is de ontlading dan ook groot en volgt er uiteraard een kus, die met veel gejuich wordt ontvangen door de aanwezige vrienden en familieleden. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Married At First Sight: Rein en Danny geven elkaar jawoord

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Rein en Danny geven elkaar jawoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier