Jinek gemist? Diederik Gommers tegenstander van avondklok: “Nog geen data over”

Jinek gemist? Diederik Gommers tegenstander van avondklok: “Nog geen data over”

Diederik Gommers, sinds de coronacrisis een bekende Nederlander, nam dinsdagavond een opvallend standpunt in bij Jinek: hij is op dit moment tegen de avondklok. Het heeft simpelweg te maken met het feit dat er nog geen data over het effect van een avondklok is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Diederik Gommers tegenstander van <em>avondklok</em>: “Nog geen data over” Diederik Gommers, sinds de coronacrisis een bekende Nederlander, nam dinsdagavond een opvallend standpunt in bij Jinek: hij is op dit moment tegen de avondklok. Het heeft simpelweg te maken met het feit dat er nog geen data over het effect van een avondklok is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. JongerenDe avondklok zou vooral bedoeld zijn om jongeren in de groep van 20 tot 25 jaar te ontmoedigen sociale contacten aan te gaan, maar ook in die groep neemt het aantal besmettingen gestaag af. Gommers zou wachten op het rapport van het Outbreak Management Team (OMT) over het effect van een avondklok, dat vrijdag verwacht wordt. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Diederik Gommers tegenstander van avondklok: “Nog geen data over”

Jongeren
De avondklok zou vooral bedoeld zijn om jongeren in de groep van 20 tot 25 jaar te ontmoedigen sociale contacten aan te gaan, maar ook in die groep neemt het aantal besmettingen gestaag af. Gommers zou wachten op het rapport van het Outbreak Management Team (OMT) over het effect van een avondklok, dat vrijdag verwacht wordt.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Diederik Gommers tegenstander van avondklok: “Nog geen data over” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier