Video: John de Mol over ontstaan Marble Mania

Video: John de Mol over ontstaan Marble Mania

Vanaf donderdagavond kan Nederland gaan genieten van een nieuwe spectaculaire spelshow uit de koker van John de Mol: Marble Mania. Reden genoeg voor de media-ondernemer om hoogstpersoonlijk een bezoek te brengen aan de studio van Tijd voor MAX om de kijker warm te laten lopen. Met Sybrand Niessen en Martine van Os sprak hij over het ontstaan van de knikkershow. Dat fragment zie je hieronder.

Video: John de Mol over ontstaan <em>Marble Mania</em> Vanaf donderdagavond kan Nederland gaan genieten van een nieuwe spectaculaire spelshow uit de koker van John de Mol: Marble Mania. Reden genoeg voor de media-ondernemer om hoogstpersoonlijk een bezoek te brengen aan de studio van Tijd voor MAX om de kijker warm te laten lopen. Met Sybrand Niessen en Martine van Os sprak hij over het ontstaan van de knikkershow. Dat fragment zie je hieronder. Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Jinek gemist? John de Mol bemoeit zich tot in de details met Marble Mania Bekijk deze video » Donderdag in Marble Mania: drie voormalige topvoetballers strijden om de knikkers Bekijk deze video »
TV :
Video: John de Mol over ontstaan Marble Mania

Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: John de Mol over ontstaan Marble Mania of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier