Kijk LIVE naar inauguratie Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten

Kijk LIVE naar inauguratie Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten

Je kunt de gehele inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris hier terugkijken bij Gids.tv.

Op woensdag 20 januari komt er een einde aan het tijdperk-Donald Trump. De afgelopen vier jaar zullen ongetwijfeld hun sporen nalaten, maar vanaf nu staat Joe Biden aan het roer. Biden wordt aan het eind van de middag (Nederlandse tijd) geïnaugureerd als president van de Verenigde Staten.

Capitool
De inauguratie vindt zoals altijd plaats bij het Capitool in de hoofdstad Washington, D.C. Helaas kan er door de coronacrisis geen publiek bij de feestelijke gebeurtenis aanwezig zijn. Wel zullen er tal van optredens plaatsvinden (zo zingt Lady Gaga het Amerikaanse volkslied) en zijn oud-presidenten Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton ook aanwezig. Donald Trump is de grote afwezige.

Kijk hierboven op woensdag 20 januari vanaf 16.50 uur LIVE naar de inauguratie van Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten. Hieronder is te zien hoe Biden geëmotioneerd afscheid neemt van zijn 'thuisstaat' Delaware.

Kijk LIVE naar <em>inauguratie Joe Biden</em> als 46ste president van de Verenigde Staten Je kunt de gehele inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris hier terugkijken bij Gids.tv. Op woensdag 20 januari komt er een einde aan het tijdperk-Donald Trump. De afgelopen vier jaar zullen ongetwijfeld hun sporen nalaten, maar vanaf nu staat Joe Biden aan het roer. Biden wordt aan het eind van de middag (Nederlandse tijd) geïnaugureerd als president van de Verenigde Staten. CapitoolDe inauguratie vindt zoals altijd plaats bij het Capitool in de hoofdstad Washington, D.C. Helaas kan er door de coronacrisis geen publiek bij de feestelijke gebeurtenis aanwezig zijn. Wel zullen er tal van optredens plaatsvinden (zo zingt Lady Gaga het Amerikaanse volkslied) en zijn oud-presidenten Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton ook aanwezig. Donald Trump is de grote afwezige. Kijk hierboven op woensdag 20 januari vanaf 16.50 uur LIVE naar de inauguratie van Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten. Hieronder is te zien hoe Biden geëmotioneerd afscheid neemt van zijn 'thuisstaat' Delaware. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Jill Biden nieuwe fashionista in het Witte Huis? Bekijk deze video » Rick Nieman in Op1 over inauguratie Joe Biden: "Laten zien dat je niet bang bent" Bekijk deze video » Erik Mouthaan vertelt in Jinek over inauguratie Joe Biden, maar gaat Twitter-Trump missen Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar inauguratie Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar inauguratie Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier