Zien: Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik afgelast, Hesdy Gerges nieuwe tegenstander?

Zien: Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik afgelast, Hesdy Gerges nieuwe tegenstander?

Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, dat gepland stond voor zaterdag 30 januari, gaat niet door. Ben Saddik heeft afgezegd vanwege een rugblessure die hem maanden aan de kant zal houden. De grote vraag is nu: gaat Verhoeven de ring in met zijn 'vijand' Hesdy Gerges?

Uitbarsting
Gerges is beroemd en berucht in de kickbokswereld. Zo had hij een jaar geleden, na het gevecht Badr Hari - Rico Verhoeven, een behoorlijk grote mond op de persconferentie. Het leidde tot een enorme uitbarsting van Verhoeven. Enkele maanden later blikte Gerges terug op het incident: hij wilde Verhoeven graag terugpakken nadat die hem eerder had aangepakt. In dit gesprek geeft Gerges ook aan dat hij als doel heeft om tegen Verhoeven te vechten.

Bekijk het gesprek met Hesdy Gerges hieronder. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.

Zien: <em>Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik</em> afgelast, <em>Hesdy Gerges</em> nieuwe tegenstander? Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, dat gepland stond voor zaterdag 30 januari, gaat niet door. Ben Saddik heeft afgezegd vanwege een rugblessure die hem maanden aan de kant zal houden. De grote vraag is nu: gaat Verhoeven de ring in met zijn 'vijand' Hesdy Gerges? UitbarstingGerges is beroemd en berucht in de kickbokswereld. Zo had hij een jaar geleden, na het gevecht Badr Hari - Rico Verhoeven, een behoorlijk grote mond op de persconferentie. Het leidde tot een enorme uitbarsting van Verhoeven. Enkele maanden later blikte Gerges terug op het incident: hij wilde Verhoeven graag terugpakken nadat die hem eerder had aangepakt. In dit gesprek geeft Gerges ook aan dat hij als doel heeft om tegen Verhoeven te vechten. Bekijk het gesprek met Hesdy Gerges hieronder. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Bekijk ook Beau gemist? Jamal Ben Saddik vertelt hoe hij van Rico Verhoeven wil winnen Bekijk deze video » Rico Verhoeven over Benny Adegbuyi: "Ik sla snot uit uit hem, geen tanden!" (video) Bekijk deze video » Rico Verhoeven is woedend: "Zoveel haat ik het om te verliezen!" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik afgelast, Hesdy Gerges nieuwe tegenstander?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik afgelast, Hesdy Gerges nieuwe tegenstander? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier