Video: John de Mol voorspelt kijkcijfers Marble Mania

Video: John de Mol voorspelt kijkcijfers Marble Mania

John de Mol ontkwam dinsdag in Tijd voor MAX niet aan een voorspelling voor de kijkcijfers van zijn nieuwe paradepaardje Marble Mania, dat donderdagavond voor het eerst op SBS6 te zien is. "Hoe chagrijnig ben je als die tegenvallen?", vraagt Sybrand Niessen zich af.

'Ook belangrijke dingen buiten tv'
Dat blijkt dan zeker het geval te zijn: "Best nog wel chagrijnig. Maar vergeleken met 20 jaar geleden valt het wel mee. Ik ben inmiddels 65 en bewust van het feit dat er buiten televisie toch ook wel dingen zijn die minstens zo belangrijk zijn." Maar uiteraard zou de media-ondernemer balen als de cijfers voor de knikkershow tegenvallen: "Dan denk ik dat je vrijdag beter even bij me vandaan kan blijven." Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder, en zie ook op welke kijkcijfers De Mol hoopt.

Video: John de Mol voorspelt kijkcijfers <em>Marble Mania</em> John de Mol ontkwam dinsdag in Tijd voor MAX niet aan een voorspelling voor de kijkcijfers van zijn nieuwe paradepaardje Marble Mania, dat donderdagavond voor het eerst op SBS6 te zien is. "Hoe chagrijnig ben je als die tegenvallen?", vraagt Sybrand Niessen zich af. 'Ook belangrijke dingen buiten tv'Dat blijkt dan zeker het geval te zijn: "Best nog wel chagrijnig. Maar vergeleken met 20 jaar geleden valt het wel mee. Ik ben inmiddels 65 en bewust van het feit dat er buiten televisie toch ook wel dingen zijn die minstens zo belangrijk zijn." Maar uiteraard zou de media-ondernemer balen als de cijfers voor de knikkershow tegenvallen: "Dan denk ik dat je vrijdag beter even bij me vandaan kan blijven." Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder, en zie ook op welke kijkcijfers De Mol hoopt. Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Donderdag in Marble Mania: drie voormalige topvoetballers strijden om de knikkers Bekijk deze video » Video: John de Mol over ontstaan Marble Mania Bekijk deze video »
TV :
Video: John de Mol voorspelt kijkcijfers Marble Mania

Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: John de Mol voorspelt kijkcijfers Marble Mania of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier