Woensdag in de 5 Uur Show: inauguratie Joe Biden & invoering avondklok

Woensdag in de 5 Uur Show: inauguratie Joe Biden & invoering avondklok

Woensdag presenteert Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo weer een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Alles over de inauguratie van Joe Biden, met Victor Vlam en Mary-Jo de Leeuw
  • Jelte van der Goot
  • Komt er wel of geen avondklok?

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van woensdag hieronder

Woensdag in de <em>5 Uur Show</em>: inauguratie Joe Biden &amp; invoering avondklok Woensdag presenteert Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo weer een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten en onderwerpen: Alles over de inauguratie van Joe Biden, met Victor Vlam en Mary-Jo de Leeuw Jelte van der Goot Komt er wel of geen avondklok? Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van woensdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.
TV :
Woensdag in de 5 Uur Show: inauguratie Joe Biden & invoering avondklok

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in de 5 Uur Show: inauguratie Joe Biden & invoering avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier