Lang Leve de Liefde: René vertelt Monique over bondage-ervaring

Lang Leve de Liefde: René vertelt Monique over bondage-ervaring

René vertelt zijn date Monique over de 'spannende' dingen die hij met zijn ex-vriendin zoal eed: "Met touw en boeien." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: René vertelt Monique over bondage-ervaring René vertelt zijn date Monique over de 'spannende' dingen die hij met zijn ex-vriendin zoal eed: "Met touw en boeien." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Henk wil niet voor Ingrid op de bank slapen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Djoke gelooft niet in monogamie Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: René vertelt Monique over bondage-ervaring

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: René vertelt Monique over bondage-ervaring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier