NPO1: Tijd voor MAX uur eerder vanwege inauguratie Joe Biden

NPO1: Tijd voor MAX uur eerder vanwege inauguratie Joe Biden

Tijd voor MAX blikt woensdagmiddag uitgebreid vooruit op de inauguratie van Joe Biden. Dat doen ze onder andere met Maarten van Rossem en Willem Post. Ook treedt Tim Akkerman op en uiteraard is er aandacht voor de vermoedelijke invoering van de avondklok in Nederland.

Ander tijdstip
Vanwege de inauguratie, die om 17:00 uur begint, is de talkshow van Sybrand Niessen en Martine van Os vandaag een uur eerder op NPO1 te zien, namelijk om 16:10 uur. Bekijk de aankondiging van Tijd voor MAX van woensdag hieronder.

NPO1: <em>Tijd voor MAX</em> uur eerder vanwege inauguratie Joe Biden Tijd voor MAX blikt woensdagmiddag uitgebreid vooruit op de inauguratie van Joe Biden. Dat doen ze onder andere met Maarten van Rossem en Willem Post. Ook treedt Tim Akkerman op en uiteraard is er aandacht voor de vermoedelijke invoering van de avondklok in Nederland. Ander tijdstipVanwege de inauguratie, die om 17:00 uur begint, is de talkshow van Sybrand Niessen en Martine van Os vandaag een uur eerder op NPO1 te zien, namelijk om 16:10 uur. Bekijk de aankondiging van Tijd voor MAX van woensdag hieronder. Bekijk ook Video: John de Mol voorspelt kijkcijfers Marble Mania Bekijk deze video »
TV :
NPO1: Tijd voor MAX uur eerder vanwege inauguratie Joe Biden


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NPO1: Tijd voor MAX uur eerder vanwege inauguratie Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier