TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (20 januari)

TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (20 januari)

TERUGKIJKEN: <em>persconferentie</em> Mark Rutte en Hugo de Jonge (20 januari) De besmettingen dalen, maar de dreiging is niet weg. Men is vooral bang voor de Britse mutatie van het coronavirus en de ontwikkelingen daarvan binnen ons land. In Engeland grijpt deze variant snel om zich heen en mogelijk staat Nederland hetzelfde te wachten. Vandaar dat de strenge maatregel van de avondklok nu om de hoek komt kijken. Daarnaast wordt het thuisbezoek aangescherpt naar één bezoeker per dag. AvondklokNu de besmettingen dalen en de ziekenhuisopnames ook iets afnemen, lijkt de dreiging geweken. Niets is minder waar, want de Britse, extra besmettelijke variant, is opgedoken in Nederland. Wanneer deze variant net zo om zich heengrijpt als in Engeland, zijn de gevolgen niet te overzien wanneer de maatregelen zouden versoepelen. Vandaar dat we de strenge maatregel van de avondklok in zien gaan en we nog maar één persoon thuis mogen verwelkomen. Bekijk de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge hierboven. Bekijk ook Video: Gaat de avondklok er komen? "Steun groeit in de Tweede Kamer" Bekijk deze video » Video: Pieter Omtzigt uit kritiek: "Er is iets fundamenteels mis in ons land" Bekijk deze video » Video: Geert Wilders tegen invoering avondklok Bekijk deze video »
Kijktip :
TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (20 januari)

De besmettingen dalen, maar de dreiging is niet weg. Men is vooral bang voor de Britse mutatie van het coronavirus en de ontwikkelingen daarvan binnen ons land. In Engeland grijpt deze variant snel om zich heen en mogelijk staat Nederland hetzelfde te wachten. Vandaar dat de strenge maatregel van de avondklok nu om de hoek komt kijken. Daarnaast wordt het thuisbezoek aangescherpt naar één bezoeker per dag.

Avondklok
Nu de besmettingen dalen en de ziekenhuisopnames ook iets afnemen, lijkt de dreiging geweken. Niets is minder waar, want de Britse, extra besmettelijke variant, is opgedoken in Nederland. Wanneer deze variant net zo om zich heengrijpt als in Engeland, zijn de gevolgen niet te overzien wanneer de maatregelen zouden versoepelen. Vandaar dat we de strenge maatregel van de avondklok in zien gaan en we nog maar één persoon thuis mogen verwelkomen.

Bekijk de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (20 januari) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier