Video: Dennis Schouten over de macht van Big Tech bedrijven: "Je bent afhankelijk"

Video: Dennis Schouten over de macht van Big Tech bedrijven: "Je bent afhankelijk"

Krijgen Big Tech bedrijven zoals YouTube, Facebook en Twitter tegenwoordig teveel macht? We hebben allemaal kunnen zien dat het Twitter-account van Donald Trump onlangs is verwijderd. Ook een video van Dennis Schouten is verwijderd wegens medische onwaarheden. Waarop Dennis dan weer reageert: "Als dat soort journalistieke dingen die ook op tv voorbij kwamen, over die man, dat mag dan wel en YouTube zegt: dat doen we niet." Toch is YouTube verantwoordelijk voor zijn succes: "Je bent afhankelijk van YouTube."

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: <em>Dennis Schouten</em> over de macht van Big Tech bedrijven: &quot;Je bent afhankelijk&quot; Krijgen Big Tech bedrijven zoals YouTube, Facebook en Twitter tegenwoordig teveel macht? We hebben allemaal kunnen zien dat het Twitter-account van Donald Trump onlangs is verwijderd. Ook een video van Dennis Schouten is verwijderd wegens medische onwaarheden. Waarop Dennis dan weer reageert: "Als dat soort journalistieke dingen die ook op tv voorbij kwamen, over die man, dat mag dan wel en YouTube zegt: dat doen we niet." Toch is YouTube verantwoordelijk voor zijn succes: "Je bent afhankelijk van YouTube." Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Wilfred Genee zegt dat PowNed dreigt Dennis Schouten te ontslaan: ‘Heel opmerkelijk’ Bekijk deze video » Dennis Schouten woest op ANWB na blunder: "Verkeerde brandstof in auto gegooid" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Dennis Schouten over de macht van Big Tech bedrijven: "Je bent afhankelijk"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dennis Schouten over de macht van Big Tech bedrijven: "Je bent afhankelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier