Zien: president Donald Trump verlaat het Witte Huis met deze toespraak

Zien: president Donald Trump verlaat het Witte Huis met deze toespraak

Na vier jaar is het nu zover, Donald Trump verlaat het Witte Huis voor de laatste keer. Later vandaag (20 januari) wordt Joe Biden beëdigd als 46e president van de Verenigde Staten. Trump geeft een laatste toespraak: "We hebben zoveel bereikt."

  • Tekst gaat verder onder de video.*

Zien: president <em>Donald Trump</em> verlaat het <em>Witte Huis</em> met deze toespraak Na vier jaar is het nu zover, Donald Trump verlaat het Witte Huis voor de laatste keer. Later vandaag (20 januari) wordt Joe Biden beëdigd als 46e president van de Verenigde Staten. Trump geeft een laatste toespraak: "We hebben zoveel bereikt." Tekst gaat verder onder de video.* ToespraakDonald Trump zal niet aanwezig zijn tijdens de inauguratie van zijn opvolger Joe Biden. Dit gebeurde voor het laatst 150 jaar geleden, opmerkelijk dus. Tijdens zijn toespraak noemt Trump hoeveel respect we moeten hebben voor de families die hebben geleden onder het virus. Letterlijk noemt hij het: "China virus, we weten allemaal waar het vandaan kwam, het is vreselijk." Hij eindigt met zijn toespraak: "We zullen u snel zien." __ Bekijk de laatste toespraak van Donald Trump hierboven__ Bekijk ook Op1: zo zien de laatste uren van Donald Trump als president van Amerika eruit Bekijk deze video » Zien: afscheidsvideo Donald Trump Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: president Donald Trump verlaat het Witte Huis met deze toespraak

Toespraak
Donald Trump zal niet aanwezig zijn tijdens de inauguratie van zijn opvolger Joe Biden. Dit gebeurde voor het laatst 150 jaar geleden, opmerkelijk dus. Tijdens zijn toespraak noemt Trump hoeveel respect we moeten hebben voor de families die hebben geleden onder het virus. Letterlijk noemt hij het: "China virus, we weten allemaal waar het vandaan kwam, het is vreselijk." Hij eindigt met zijn toespraak: "We zullen u snel zien."

__ Bekijk de laatste toespraak van Donald Trump hierboven__Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV