Video: vrouwen gaan zwaarbewapend de strijd aan met Mexicaans drugskartel

Video: vrouwen gaan zwaarbewapend de strijd aan met Mexicaans drugskartel

Het Mexicaanse drugskartel heeft veel Mexicaanse families verwoest. Om deze reden besluiten de mensen waarvan familie is verdwenen, het heft in eigen hand te nemen. Een burgerwacht patrouilleert in Mexico, een patrouille volledig bestaand uit vrouwen. Ze hebben hun eigen fort gebouwd en houden, zwaarbewapend, het drugskartel op afstand.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Video: vrouwen gaan <em>zwaarbewapend</em> de strijd aan met Mexicaans <em>drugskartel</em> Het Mexicaanse drugskartel heeft veel Mexicaanse families verwoest. Om deze reden besluiten de mensen waarvan familie is verdwenen, het heft in eigen hand te nemen. Een burgerwacht patrouilleert in Mexico, een patrouille volledig bestaand uit vrouwen. Ze hebben hun eigen fort gebouwd en houden, zwaarbewapend, het drugskartel op afstand. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Amerikaanse mormonen waarschijnlijk vermoord door Mexicaans drugskartel La Linea Bekijk deze video » Video: Mexicaans drugskartel deelt beelden van eigen leger Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: vrouwen gaan zwaarbewapend de strijd aan met Mexicaans drugskartel


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: vrouwen gaan zwaarbewapend de strijd aan met Mexicaans drugskartel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier