Bord geramd bij De Slechtste Chauffeur van Nederland: "Weg daar!"

Bord geramd bij De Slechtste Chauffeur van Nederland: "Weg daar!"

Het gaat goed mis tijdens De slechtste chauffeur van Nederland vanavond (20 januari). Al voor de test begint, raakt een van de bestuurders in paniek. Tijdens een rit ramt ze een verkeersbord en vliegt ze alle kanten op met de auto. Haar bijrijder grijpt in, maar kan niet voorkomen dat ze het bord uit de grond ramt. Ook het publiek schrikt wanneer ze de auto niet onder controle heeft: "Weg daar!" John Williams besluit: "Ik denk dat we moeten stoppen."

Tekst gaat verder onder de video.

Bord geramd bij <em>De Slechtste Chauffeur van Nederland</em>: &quot;Weg daar!&quot; Het gaat goed mis tijdens De slechtste chauffeur van Nederland vanavond (20 januari). Al voor de test begint, raakt een van de bestuurders in paniek. Tijdens een rit ramt ze een verkeersbord en vliegt ze alle kanten op met de auto. Haar bijrijder grijpt in, maar kan niet voorkomen dat ze het bord uit de grond ramt. Ook het publiek schrikt wanneer ze de auto niet onder controle heeft: "Weg daar!" John Williams besluit: "Ik denk dat we moeten stoppen." Tekst gaat verder onder de video. De Slechtste Chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20:28 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de spraakmakendste beelden van De Slechtste Chauffeur van Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk eerste beelden De Slechtste Chauffeur van Nederland seizoen 7 Bekijk deze video » Zien: paniek bij De slechtste chauffeur van Nederland: "Harder, harder, harder!" Bekijk deze video »

De Slechtste Chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20:28 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de spraakmakendste beelden van De Slechtste Chauffeur van Nederland terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bord geramd bij De Slechtste Chauffeur van Nederland: "Weg daar!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier