Video: oefenen in quarantaine voor Australian Open met matrassen en elastieken

Video: oefenen in quarantaine voor Australian Open met matrassen en elastieken

14 dagen in quarantaine voor Australian Open, het tennistoernooi. Hoe maak je, jezelf dan klaar om te spelen en hoe train je dan vanuit je hotelkamer? De spelers hebben daar wel wat op verzonnen. Dit idee bestaat uit matrassen, bedden en elastiek. Want wie heeft er nou een tegenstander nodig als je ook een matras hebt?

Bekijk de video van NowThis hieronder. De Australian Open 2021 is verschoven naar 8 februari.

Video: oefenen in <em>quarantaine</em> voor <em>Australian Open</em> met matrassen en elastieken 14 dagen in quarantaine voor Australian Open, het tennistoernooi. Hoe maak je, jezelf dan klaar om te spelen en hoe train je dan vanuit je hotelkamer? De spelers hebben daar wel wat op verzonnen. Dit idee bestaat uit matrassen, bedden en elastiek. Want wie heeft er nou een tegenstander nodig als je ook een matras hebt? Bekijk de video van NowThis hieronder. De Australian Open 2021 is verschoven naar 8 februari. Bekijk ook Zien: Diego Schwartzman wint van Dominic Thiem na vijf uur spelen (Roland Garros) Bekijk deze video » Rafael Nadal: "Het is te koud om Roland Garros te spelen" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Video: oefenen in quarantaine voor Australian Open met matrassen en elastieken


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: oefenen in quarantaine voor Australian Open met matrassen en elastieken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier