Zien: enorme explosie in centrum van Madrid verwoest pand met zeven verdiepingen

Zien: enorme explosie in centrum van Madrid verwoest pand met zeven verdiepingen

Er heeft een enorme explosie plaatsgevonden in het centrum van Madrid. Deze explosie verwoest een pand met zeven verdiepingen. Hierbij zijn minstens vijf etages ingestort. Vermoedelijk gebeurde dit naast een kerk, bij een verpleeghuis.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: enorme <em>explosie</em> in centrum van <em>Madrid</em> verwoest pand met zeven verdiepingen Er heeft een enorme explosie plaatsgevonden in het centrum van Madrid. Deze explosie verwoest een pand met zeven verdiepingen. Hierbij zijn minstens vijf etages ingestort. Vermoedelijk gebeurde dit naast een kerk, bij een verpleeghuis. Tekst gaat verder onder de video. OorzaakDe oorzaak van de explosie is niet bekend, maar vermoedelijk gaat het hierbij om een gaslek. Volgens de politie zijn er gewonden gevallen en één persoon wordt vermist. De explosie laat een enorme ravage achter in de hoofdstad van Spanje. Bekijk ook Zien: Explosie op vliegveld Jemen, bekijk de beelden van de aanslag Bekijk deze video » Explosie Rotterdam beschadigt zeven woningen: buurtbewoners vertellen hun verhaal Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: enorme explosie in centrum van Madrid verwoest pand met zeven verdiepingen

Oorzaak
De oorzaak van de explosie is niet bekend, maar vermoedelijk gaat het hierbij om een gaslek. Volgens de politie zijn er gewonden gevallen en één persoon wordt vermist. De explosie laat een enorme ravage achter in de hoofdstad van Spanje.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier