Tijd voor MAX gemist? Martijn Bink staat met fiets in Washington

Tijd voor MAX gemist? Martijn Bink staat met fiets in Washington

Bekijk de livestream van de inauguratie van Joe Biden hier.

Over twee uur zal Joe Biden beëdigd worden als 46e president van de Verenigde Staten. De voorbereidingen voor de inauguratie zijn in volle gang. Martijn Bink is aanwezig en probeert op een Hollands vervoermiddel - de fiets - zo dichtbij mogelijk te komen. Dit is nogal een uitdaging, want er zijn zo'n 25.000 militairen aanwezig van de Nationale Garde.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Martijn Bink staat met fiets in Washington Bekijk de livestream van de inauguratie van Joe Biden hier. Over twee uur zal Joe Biden beëdigd worden als 46e president van de Verenigde Staten. De voorbereidingen voor de inauguratie zijn in volle gang. Martijn Bink is aanwezig en probeert op een Hollands vervoermiddel - de fiets - zo dichtbij mogelijk te komen. Dit is nogal een uitdaging, want er zijn zo'n 25.000 militairen aanwezig van de Nationale Garde. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook NPO1: Tijd voor MAX uur eerder vanwege inauguratie Joe Biden Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Tim Akkerman zingt This Hard Land Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Martijn Bink staat met fiets in Washington


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Martijn Bink staat met fiets in Washington of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier