Zien: Kamala Harris legt eed af als vicepresident van Amerika

Zien: Kamala Harris legt eed af als vicepresident van Amerika

Niet alleen Joe Biden heeft vandaag de eed afgelegd als 46e president van de Verenigde Staten. Ook zijn vicepresident Kamala Harris legde de eed enkele momenten voor hem af.

Zien: <em>Kamala Harris</em> legt eed af als vicepresident van Amerika Niet alleen Joe Biden heeft vandaag de eed afgelegd als 46e president van de Verenigde Staten. Ook zijn vicepresident Kamala Harris legde de eed enkele momenten voor hem af. Eerste vrouw in deze functieKamala Harris is Amerika's eerste vrouwelijke vicepresident in de 243-jarige geschiedenis van het land met Afro-Amerikaanse achtergrond. Harris zal in haar functie als vicepresident Biden vervangen bij afwezigheid. Ook volgt de vicepresident de president op als deze aftreedt, afgezet wordt of overlijdt. Bekijk de video van SkyNews hieronder. Je kunt de inauguratie van Joe Biden hier terugkijken.__ Bekijk ook Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden Bekijk deze video » Historische beelden: Joe Biden legt eed af tijdens inauguratie Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Kamala Harris legt eed af als vicepresident van Amerika

Eerste vrouw in deze functie
Kamala Harris is Amerika's eerste vrouwelijke vicepresident in de 243-jarige geschiedenis van het land met Afro-Amerikaanse achtergrond. Harris zal in haar functie als vicepresident Biden vervangen bij afwezigheid. Ook volgt de vicepresident de president op als deze aftreedt, afgezet wordt of overlijdt.

Bekijk de video van SkyNews hieronder. Je kunt de inauguratie van Joe Biden hier terugkijken.__


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kamala Harris legt eed af als vicepresident van Amerika of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier