Zien: Extinction Rebellion demonstreert in Den Haag en wordt gearresteerd

Zien: Extinction Rebellion demonstreert in Den Haag en wordt gearresteerd

Je zou het bijna vergeten, maar Extinction Rebellion bestaat nog en strijdt nog altijd voor een betere wereld. Vanmorgen hebben meerdere demonstranten zich verzameld op een van de drukste wegen in Den Haag, namelijk voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Deze actie was georganiseerd omdat er teveel subsidie gaat naar bedrijven die gebruik maken van fossiele brandstoffen. Slijptol was er bij en stelde wat kritische vragen aan de demonstranten.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Zien: <em>Extinction Rebellion</em> demonstreert in Den Haag en wordt gearresteerd Je zou het bijna vergeten, maar Extinction Rebellion bestaat nog en strijdt nog altijd voor een betere wereld. Vanmorgen hebben meerdere demonstranten zich verzameld op een van de drukste wegen in Den Haag, namelijk voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Deze actie was georganiseerd omdat er teveel subsidie gaat naar bedrijven die gebruik maken van fossiele brandstoffen. Slijptol was er bij en stelde wat kritische vragen aan de demonstranten. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Video: Demonstratie tegen coronamaatregelen in Den Bosch levert arrestaties op Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Extinction Rebellion demonstreert in Den Haag en wordt gearresteerd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Extinction Rebellion demonstreert in Den Haag en wordt gearresteerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier