RTL Boulevard: Geert Wilders is woedend en vindt avondklok onacceptabel

RTL Boulevard: Geert Wilders is woedend en vindt avondklok onacceptabel

De kogel is door de kerk: het wordt -nog meer- binnenzitten geblazen. Net als in België en eerder al in Duitsland hanteert kabinet Rutte nu ook in ons land een van de zwaarste maatregelen tot nu toe in de coronacrisis: er geldt waarschijnlijk vanaf dit weekend een avondklok tot in ieder geval 9 februari.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard:</em> Geert Wilders is woedend en vindt avondklok onacceptabel De kogel is door de kerk: het wordt -nog meer- binnenzitten geblazen. Net als in België en eerder al in Duitsland hanteert kabinet Rutte nu ook in ons land een van de zwaarste maatregelen tot nu toe in de coronacrisis: er geldt waarschijnlijk vanaf dit weekend een avondklok tot in ieder geval 9 februari. Tekst gaat verder onder de video. Alles komt te laatDaarnaast mogen we maximaal één gast thuis uitnodigen en zal er een vliegverbod gelden voor diverse landen waar corona niet onder controle is. PVV-leider Geert Wilders vindt deze besluiten onacceptabel en heeft er verder geen woorden voor. Volgens hem zijn alle maatregelen te laat gekomen en moet de bevolking nu boeten voor het falen van het kabinet. Je kunt de persconferentie van woensdag 20 januari hier terugkijken.
TV :
RTL Boulevard: Geert Wilders is woedend en vindt avondklok onacceptabel

Alles komt te laat
Daarnaast mogen we maximaal één gast thuis uitnodigen en zal er een vliegverbod gelden voor diverse landen waar corona niet onder controle is. PVV-leider Geert Wilders vindt deze besluiten onacceptabel en heeft er verder geen woorden voor. Volgens hem zijn alle maatregelen te laat gekomen en moet de bevolking nu boeten voor het falen van het kabinet.

Je kunt de persconferentie van woensdag 20 januari hier terugkijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Geert Wilders is woedend en vindt avondklok onacceptabel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier