TERUGKIJKEN: inauguratie Joe Biden als 46ste president Verenigde Staten

TERUGKIJKEN: inauguratie Joe Biden als 46ste president Verenigde Staten

TERUGKIJKEN: inauguratie Joe Biden als 46ste president Verenigde Staten Vandaag werd Joe Biden de nieuwe president van de Verenigde Staten.Vanwege de toegenomen dreiging van geweld en de coronamaatregelen, verliep de inauguratie heel anders dan andere jaren. Het einde van het Trump-tijdperk is aangebroken en het wordt tijd dat Joe Biden en Kamala Harris het stokje overnemen. Zoals aangekondigd was voormalig president Donald Trump niet aanwezig, wat slechts drie keer eerder gebeurde in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Bekijk de gehele inauguratie van de 46e president van Amerika Joe Biden en vicepresident Kamala Harris hierboven. Bekijk ook Zien: Kamala Harris legt eed af als vicepresident van Amerika Bekijk deze video » Bekijk de eerste speech van Joe Biden als president van Amerika Bekijk deze video »
Nieuws :
TERUGKIJKEN: inauguratie Joe Biden als 46ste president Verenigde Staten

Vandaag werd Joe Biden de nieuwe president van de Verenigde Staten.Vanwege de toegenomen dreiging van geweld en de coronamaatregelen, verliep de inauguratie heel anders dan andere jaren.

Het einde van het Trump-tijdperk is aangebroken en het wordt tijd dat Joe Biden en Kamala Harris het stokje overnemen. Zoals aangekondigd was voormalig president Donald Trump niet aanwezig, wat slechts drie keer eerder gebeurde in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Bekijk de gehele inauguratie van de 46e president van Amerika Joe Biden en vicepresident Kamala Harris hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: inauguratie Joe Biden als 46ste president Verenigde Staten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier