RTL Boulevard: Ferry Doedens reageert op commentaar op OnlyFans

RTL Boulevard: Ferry Doedens reageert op commentaar op OnlyFans

Goede tijden zijn eindelijk aangebroken voor Ferry Doedens. Na een hele soap rondom GTST speelt Ferry nu alleen nog maar naaktscènes en komt 'ie met nieuwe muziek. Hij vertelt voornamelijk spijt te hebben van zijn gedrag richting zijn GTST-collega's, maar kijkt nu positief vooruit. Hij gebruikt zijn OnlyFans account inmiddels met trots en verdient er een goede boterham mee, aldus de acteur.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Ferry Doedens reageert op commentaar op OnlyFans Goede tijden zijn eindelijk aangebroken voor Ferry Doedens. Na een hele soap rondom GTST speelt Ferry nu alleen nog maar naaktscènes en komt 'ie met nieuwe muziek. Hij vertelt voornamelijk spijt te hebben van zijn gedrag richting zijn GTST-collega's, maar kijkt nu positief vooruit. Hij gebruikt zijn OnlyFans account inmiddels met trots en verdient er een goede boterham mee, aldus de acteur. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Ferry Doedens reageert op commentaar op OnlyFans


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Ferry Doedens reageert op commentaar op OnlyFans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier