RTL Boulevard: Rechtszaak Meghan Markle zorgt voor onrust binnen Britse paleis

RTL Boulevard: Rechtszaak Meghan Markle zorgt voor onrust binnen Britse paleis

Meghan Markle woont tegenwoordig in het zonnige Los Angeles, toch is de actrice nog altijd in gevecht met het Britse tabloid The Mail. De rechtszaak die momenteel tegen The Mail loopt voor het verspreiden van persoonlijke brieven, zou volgens het advocatenteam van Meghan zo snel mogelijk moeten worden afgehandeld. Zij zijn namelijk bang voor een mediacircus, dit zal binnen het Britse paleis voor veel onrust zorgen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Rechtszaak <em>Meghan Markle</em> zorgt voor onrust binnen Britse paleis Meghan Markle woont tegenwoordig in het zonnige Los Angeles, toch is de actrice nog altijd in gevecht met het Britse tabloid The Mail. De rechtszaak die momenteel tegen The Mail loopt voor het verspreiden van persoonlijke brieven, zou volgens het advocatenteam van Meghan zo snel mogelijk moeten worden afgehandeld. Zij zijn namelijk bang voor een mediacircus, dit zal binnen het Britse paleis voor veel onrust zorgen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Meghan Markle had miskraam in juli: dit schrijft ze in New York Times (video) Bekijk deze video » Kijken: 2021 begint opnieuw met kritiek op Meghan en prins Harry (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Rechtszaak Meghan Markle zorgt voor onrust binnen Britse paleis


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Rechtszaak Meghan Markle zorgt voor onrust binnen Britse paleis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV