Talkshow M: Hubert Bruls: “Hobbelen nu wel erg van maatregel naar maatregel”

Talkshow M: Hubert Bruls: “Hobbelen nu wel erg van maatregel naar maatregel”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: <em>Hubert Bruls:</em> “Hobbelen nu wel erg van maatregel naar maatregel” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Perspectief biedenHubert Bruls, voorzitter Veiligheidsberaad vindt dat Nederland momenteel erg aan het hobbelen is van maatregel naar maatregel. Bruls vindt het belangrijk dat de politiek vertrouwen houdt in de aanpak, maar er moet wel perspectief komen bij de burgers. De maatschappij zou volgens Bruls moeten ingericht worden op een anderhalvemetersamenleving, want nog jaren thuiszitten houdt niemand vol. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Hubert Bruls: “Hobbelen nu wel erg van maatregel naar maatregel”

Perspectief bieden
Hubert Bruls, voorzitter Veiligheidsberaad vindt dat Nederland momenteel erg aan het hobbelen is van maatregel naar maatregel. Bruls vindt het belangrijk dat de politiek vertrouwen houdt in de aanpak, maar er moet wel perspectief komen bij de burgers. De maatschappij zou volgens Bruls moeten ingericht worden op een anderhalvemetersamenleving, want nog jaren thuiszitten houdt niemand vol.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Hubert Bruls: “Hobbelen nu wel erg van maatregel naar maatregel” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier