Talkshow M: Renske Leijten en Pieter Omtzigt over verloop toeslagenaffaire

Talkshow M: Renske Leijten en Pieter Omtzigt over verloop toeslagenaffaire

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: <em>Renske Leijten</em> en <em>Pieter Omtzigt</em> over verloop toeslagenaffaire Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Na het aftreden van het Kabinet door de gemaakte fouten in de toeslagenaffaire zijn Renske Leijten en Pieter Omtzigt nog steeds niet tevreden. Een tijdje geleden werd het hóógste wapen van de Tweede Kamer ingezet: verhoren onder ede, om erachter te komen hoe het zo fout heeft kunnen gaan in de toeslagenaffaire. Helaas heeft de inzet maar tot weinig antwoorden geleid. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Renske Leijten en Pieter Omtzigt over verloop toeslagenaffaire

Na het aftreden van het Kabinet door de gemaakte fouten in de toeslagenaffaire zijn Renske Leijten en Pieter Omtzigt nog steeds niet tevreden. Een tijdje geleden werd het hóógste wapen van de Tweede Kamer ingezet: verhoren onder ede, om erachter te komen hoe het zo fout heeft kunnen gaan in de toeslagenaffaire. Helaas heeft de inzet maar tot weinig antwoorden geleid.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Renske Leijten en Pieter Omtzigt over verloop toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier