Zien: Donald en Melania Trump verlaten per helikopter het Witte Huis

Zien: Donald en Melania Trump verlaten per helikopter het Witte Huis

Vandaag werd Joe Biden geïnaugureerd tot de nieuwe president van de Verenigde Staten. Dit betekent ook dat na vier jaar het einde is aangebroken voor Donald Trump in het Witte Huis. De ex-president vertrok woensdag samen met zijn vrouw Melania Trump per helikopter het Witte Huis.

Bekijk de Beelden waarop Donald Trump het Witte Huis verlaat hieronder.

Zien: <em>Donald</em> en <em>Melania Trump</em> verlaten per helikopter het <em>Witte Huis</em> Vandaag werd Joe Biden geïnaugureerd tot de nieuwe president van de Verenigde Staten. Dit betekent ook dat na vier jaar het einde is aangebroken voor Donald Trump in het Witte Huis. De ex-president vertrok woensdag samen met zijn vrouw Melania Trump per helikopter het Witte Huis. Bekijk de Beelden waarop Donald Trump het Witte Huis verlaat hieronder. Bekijk ook Bekijk de eerste speech van Joe Biden als president van Amerika Bekijk deze video » Talkshow M: Kamala Harris zorgt tijdens Inauguratie voor kippenvelmomentje Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Donald en Melania Trump verlaten per helikopter het Witte Huis


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald en Melania Trump verlaten per helikopter het Witte Huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier