Samenvatting Manchester City - Aston Villa (Premier League)

Samenvatting Manchester City - Aston Villa (Premier League)

Samenvatting <em>Manchester City - Aston Villa</em> (Premier League) Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Premier League op Gids.tv. De spectaculaire wedstrijd tussen Manchester City en Crystal Palace is woensdagavond geëindigd in 2-0. De goals kwamen van Bernardo Silva en Gündogan. Door de overwinning van Manchester City, staat de ploeg op de eerste positie in de Premier League. Bekijk de samenvatting van Manchester City - Aston Villa hierboven. Bekijk ook Samenvatting Sheffield United - Tottenham Hotspur (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Liverpool - Manchester United (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester City - Aston Villa (Premier League)

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Premier League op Gids.tv.

De spectaculaire wedstrijd tussen Manchester City en Crystal Palace is woensdagavond geëindigd in 2-0. De goals kwamen van Bernardo Silva en Gündogan. Door de overwinning van Manchester City, staat de ploeg op de eerste positie in de Premier League.

Bekijk de samenvatting van Manchester City - Aston Villa hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester City - Aston Villa (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier