Op1 gemist? Andreas Voss: "OMT unaniem eens dat meer maatregelen nodig zijn"

Op1 gemist? Andreas Voss: "OMT unaniem eens dat meer maatregelen nodig zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Andreas Voss</em>: &quot;OMT unaniem eens dat meer maatregelen nodig zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Arts-microbioloog Andreas Voss zegt bij Op1 dat het OMT het unaniem eens is dat meer maatregelen nodig zijn om het coronavirus onder controle te krijgen. De avondklok heeft volgens Andreas een bepaalde lading die veel Nederlanders niet willen horen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Andreas Voss: "OMT unaniem eens dat meer maatregelen nodig zijn"

Arts-microbioloog Andreas Voss zegt bij Op1 dat het OMT het unaniem eens is dat meer maatregelen nodig zijn om het coronavirus onder controle te krijgen. De avondklok heeft volgens Andreas een bepaalde lading die veel Nederlanders niet willen horen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Andreas Voss: "OMT unaniem eens dat meer maatregelen nodig zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier