Op1 gemist? Arts-microbioloog Andreas Voss heeft geen spijt van deelname OMT

Op1 gemist? Arts-microbioloog Andreas Voss heeft geen spijt van deelname OMT

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Arts-microbioloog <em>Andreas Voss</em> heeft geen spijt van deelname OMT Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Arts-microbioloog Andreas Voss heeft geen spijt dat hij bij het OMT zit, de microbioloog is blij dat hij een deel van zijn kennis kan bijdragen tijdens de pandemie. Andreas zegt bij Op1 dat hij voorstander is van één besluit nemen en dat vervolgens te hanteren, dit noemt de microbioloog een zeldzaam iets in Nederland. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Arts-microbioloog Andreas Voss heeft geen spijt van deelname OMT

Arts-microbioloog Andreas Voss heeft geen spijt dat hij bij het OMT zit, de microbioloog is blij dat hij een deel van zijn kennis kan bijdragen tijdens de pandemie. Andreas zegt bij Op1 dat hij voorstander is van één besluit nemen en dat vervolgens te hanteren, dit noemt de microbioloog een zeldzaam iets in Nederland.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Arts-microbioloog Andreas Voss heeft geen spijt van deelname OMT of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier