Op1 gemist? Jan Slagter is groot voorstander van avondklok en luisterlijn

Op1 gemist? Jan Slagter is groot voorstander van avondklok en luisterlijn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Jan Slagter</em> is groot voorstander van avondklok en luisterlijn Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jan Slagter is groot voorstander van een avondklok, wel heeft hij een belangrijke opmerking bij de nieuwe maatregel. Zo zouden eenzame mensen extra goed in de gaten gehouden moeten worden. Tijdens de uitzending van Op1 benadrukte Jan nogmaals dat er een 'luisterlijn' is opgericht door het Rode Kruis, speciaal voor mensen die zich eenzaam voelen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jan Slagter is groot voorstander van avondklok en luisterlijn

Jan Slagter is groot voorstander van een avondklok, wel heeft hij een belangrijke opmerking bij de nieuwe maatregel. Zo zouden eenzame mensen extra goed in de gaten gehouden moeten worden. Tijdens de uitzending van Op1 benadrukte Jan nogmaals dat er een 'luisterlijn' is opgericht door het Rode Kruis, speciaal voor mensen die zich eenzaam voelen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV