Op1 gemist? Maarten van Rossem vraagt zich af of Joe Biden veel voor elkaar krijgt

Op1 gemist? Maarten van Rossem vraagt zich af of Joe Biden veel voor elkaar krijgt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

Joe Biden is op woensdag 20 januari officieel ingezworen als de 46ste president van de Verenigde Staten, maar gaat hij ook het hele beleid van Donald Trump weer overboord gooien? Amerikadeskundige Maarten van Rossem heeft er een hard hoofd in, want de Republikeinen hebben nog allerlei trucjes in handen om de boel te saboteren - niet in de laatste plaats omdat er op lokaal niveau veel Republikeinse bestuurders zitten én omdat het Hooggerechtshof is "volgepompt" met conservatieve rechters.

<em>Op1</em> gemist? Maarten van Rossem vraagt zich af of <em>Joe Biden</em> veel voor elkaar krijgt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. Joe Biden is op woensdag 20 januari officieel ingezworen als de 46ste president van de Verenigde Staten, maar gaat hij ook het hele beleid van Donald Trump weer overboord gooien? Amerikadeskundige Maarten van Rossem heeft er een hard hoofd in, want de Republikeinen hebben nog allerlei trucjes in handen om de boel te saboteren - niet in de laatste plaats omdat er op lokaal niveau veel Republikeinse bestuurders zitten én omdat het Hooggerechtshof is "volgepompt" met conservatieve rechters. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Maarten van Rossem vraagt zich af of Joe Biden veel voor elkaar krijgt

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Maarten van Rossem vraagt zich af of Joe Biden veel voor elkaar krijgt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier