Samenvatting Alcoyano - Real Madrid (Copa del Rey)

Samenvatting Alcoyano - Real Madrid (Copa del Rey)

Samenvatting <em>Alcoyano - Real Madrid</em> (Copa del Rey) Real Madrid heeft zichzelf woensdagavond (20 januari) op ongekende wijze geblameerd in het Spaanse bekertoernooi, de Copa del Rey. De Koninklijke ging op bezoek bij Alcoyano, een nietig clubje op het derde niveau in Spanje. Dat er überhaupt verlengd moest worden was al een wonder, laat staan dat Alcoyano in de verlenging - en met tien man - uiteindelijk de winst pakte. Bekijk de samenvatting van Alcoyano - Real Madrid hierboven. Bekijk ook Samenvatting Osasuna - Real Madrid (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting Real Madrid - Athletic de Bilbao (halve finale Supercopa) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Alcoyano - Real Madrid (Copa del Rey)

Real Madrid heeft zichzelf woensdagavond (20 januari) op ongekende wijze geblameerd in het Spaanse bekertoernooi, de Copa del Rey. De Koninklijke ging op bezoek bij Alcoyano, een nietig clubje op het derde niveau in Spanje. Dat er überhaupt verlengd moest worden was al een wonder, laat staan dat Alcoyano in de verlenging - en met tien man - uiteindelijk de winst pakte.

Bekijk de samenvatting van Alcoyano - Real Madrid hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Alcoyano - Real Madrid (Copa del Rey) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier