Stand van Nederland: Generatie Next aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stand van Nederland: Generatie Next aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stand van Nederland: Generatie Next aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Jonge programmamakers gaan wekelijks op zoek naar antwoorden op vragen over economie en geld. 'Generatie Next' is een spin-off van het economische onderzoeksprogramma Stand van Nederland en is elke donderdag om 22:10 uur te zien op NPO 2. Jonge generatieTwintigers Elen Demir, Jill Bleiksloot en Raquel Schilder duiken in de economie van ons land. De jonge werkende generatie moet, met een flinke staatsschuld in hun nek, de economie de komende jaren weer goed laten draaien. Maar hoe dan? CybercrimeIn de eerste aflevering gaat het over cybercrime, dat de afgelopen maanden tijdens de coronacrisis een enorme vlucht heeft genomen. Elen Demir spreekt met experts en zoekt uit wie deze criminelen zijn en waarom er steeds meer Nederlanders in deze extreem geraffineerde vorm van oplichting trappen. Als de bank je belt, belt de echte bank je dan wel? Klaas Knot over bezuinigen: "Alleen als je weer economische groei hebt" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Jonge programmamakers gaan wekelijks op zoek naar antwoorden op vragen over economie en geld. 'Generatie Next' is een spin-off van het economische onderzoeksprogramma Stand van Nederland en is elke donderdag om 22:10 uur te zien op NPO 2.

Jonge generatie
Twintigers Elen Demir, Jill Bleiksloot en Raquel Schilder duiken in de economie van ons land. De jonge werkende generatie moet, met een flinke staatsschuld in hun nek, de economie de komende jaren weer goed laten draaien. Maar hoe dan?

Cybercrime
In de eerste aflevering gaat het over cybercrime, dat de afgelopen maanden tijdens de coronacrisis een enorme vlucht heeft genomen. Elen Demir spreekt met experts en zoekt uit wie deze criminelen zijn en waarom er steeds meer Nederlanders in deze extreem geraffineerde vorm van oplichting trappen. Als de bank je belt, belt de echte bank je dan wel?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stand van Nederland: Generatie Next aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier