Verslaggever LuckyTV verbijsterd over vlaggen bij inauguratie Joe Biden

Verslaggever LuckyTV verbijsterd over vlaggen bij inauguratie Joe Biden

Gisteren (woensdag 20 januari) vond de inauguratie van Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten plaats in Washington, D.C. Bij het Capitool kon echter geen publiek aanwezig zijn, vanwege de coronacrisis. En dus werd er gekozen voor vlaggen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

Verslaggever <em>LuckyTV</em> verbijsterd over vlaggen bij inauguratie <em>Joe Biden</em> Gisteren (woensdag 20 januari) vond de inauguratie van Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten plaats in Washington, D.C. Bij het Capitool kon echter geen publiek aanwezig zijn, vanwege de coronacrisis. En dus werd er gekozen voor vlaggen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. "Ik weet het gewoon niet"De verslaggever van LuckyTV denkt in eerste instantie dat er toch nog veel mensen op het veld voor het Capitool verzameld zijn, maar de kenner aan zijn zijde vertelt hem dat het allemaal kleine vlaggetjes zijn. De verslaggever is volslagen verbijsterd, maar herpakt zich snel. "Wat betekent deze dag voor Amerika?" vraagt hij aan de kenner. Die antwoordt wanhopig: "Ik weet het niet... Ik weet het gewoon niet." Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet Bekijk deze video » LuckyTV: inauguratie Lilianne Ploumen zwaar beveiligd tegen pro-Asscherdemonstranten Bekijk deze video » LuckyTV: woedende Wopke Hoekstra ruziet met Bas van ’t Wout voor debat Bekijk deze video »
Humor :
Verslaggever LuckyTV verbijsterd over vlaggen bij inauguratie Joe Biden

"Ik weet het gewoon niet"
De verslaggever van LuckyTV denkt in eerste instantie dat er toch nog veel mensen op het veld voor het Capitool verzameld zijn, maar de kenner aan zijn zijde vertelt hem dat het allemaal kleine vlaggetjes zijn. De verslaggever is volslagen verbijsterd, maar herpakt zich snel. "Wat betekent deze dag voor Amerika?" vraagt hij aan de kenner. Die antwoordt wanhopig: "Ik weet het niet... Ik weet het gewoon niet."

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verslaggever LuckyTV verbijsterd over vlaggen bij inauguratie Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier