Jinek gemist? Marietje Schake vertelt over haar speciale band met Joe Biden

Jinek gemist? Marietje Schake vertelt over haar speciale band met Joe Biden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

Marietje Schake is te gast bij Jinek om na te praten over de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden. Zij vertelt over de bijzondere band die zij heeft met Biden, ze zaten samen in een internationale commissie voor eerlijke verkiezingen.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Marietje Schake vertelt over haar speciale band met Joe Biden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. Marietje Schake is te gast bij Jinek om na te praten over de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden. Zij vertelt over de bijzondere band die zij heeft met Biden, ze zaten samen in een internationale commissie voor eerlijke verkiezingen. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Marietje Schake vertelt over haar speciale band met Joe Biden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Marietje Schake vertelt over haar speciale band met Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier