Terugkijken: Amanda Gorman maakt indruk bij inauguratie Joe Biden met gedicht

Terugkijken: Amanda Gorman maakt indruk bij inauguratie Joe Biden met gedicht

Naast enkele spetterende muzikale optredens van Lady Gaga, Jennifer Lopez en Garth Brooks was er bij de inauguratie van Joe Biden ook ruimte voor de jonge dichter en schrijver Amanda Gorman. Zij las op indrukwekkende wijze haar gedicht 'The Hill We Climb' voor.

Lees verder onder de video.

Terugkijken: <em>Amanda Gorman</em> maakt indruk bij inauguratie Joe Biden met gedicht Naast enkele spetterende muzikale optredens van Lady Gaga, Jennifer Lopez en Garth Brooks was er bij de inauguratie van Joe Biden ook ruimte voor de jonge dichter en schrijver Amanda Gorman. Zij las op indrukwekkende wijze haar gedicht 'The Hill We Climb' voor. Lees verder onder de video. Een onaf landIn haar gedicht ging Gorman op bijzonder eloquente wijze de polarisatie in de Verenigde Staten te lijf; ze sprak over een land dat niet gebroken is, maar simpelweg nog afgemaakt moet worden. Ook vertelde ze over haar voorouders, slachtoffers van de slavernij, en haar alleenstaande moeder, door wie ze werd opgevoed. Het maakte een onuitwisbare indruk op iedereen die getuige was van haar gedicht. Bekijk de voordracht van het gedicht 'The Hill We Climb' door Amanda Gorman hierboven. Bekijk ook Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden Bekijk deze video » Bekijk de eerste speech van Joe Biden als president van Amerika Bekijk deze video » Zien: Jennifer Lopez zingt 'This Land Is Your Land' tijdens inauguratie Joe Biden Bekijk deze video »
Buitenland :
Terugkijken: Amanda Gorman maakt indruk bij inauguratie Joe Biden met gedicht

Een onaf land
In haar gedicht ging Gorman op bijzonder eloquente wijze de polarisatie in de Verenigde Staten te lijf; ze sprak over een land dat niet gebroken is, maar simpelweg nog afgemaakt moet worden. Ook vertelde ze over haar voorouders, slachtoffers van de slavernij, en haar alleenstaande moeder, door wie ze werd opgevoed. Het maakte een onuitwisbare indruk op iedereen die getuige was van haar gedicht.

Bekijk de voordracht van het gedicht 'The Hill We Climb' door Amanda Gorman hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Amanda Gorman maakt indruk bij inauguratie Joe Biden met gedicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier