Donderdag in De 5 Uur Show: Jack van Gelder, Winston Gerschtanowitz over Marble Mania

Donderdag in De 5 Uur Show: Jack van Gelder, Winston Gerschtanowitz over Marble Mania

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Maurice de Hond wil de verkiezingen uitstellen en verplaatsen van 17 maart naar 9 juni.
  • Presentatoren Jack van Gelder en Winston Gerschtanowitz komen langs om meer te vertellen over het programma Marble Mania, zij geloven dat deze gloednieuwe knikkerwedstrijd met BN’ers een tv-hit wordt.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Jack van Gelder, Winston Gerschtanowitz over <em>Marble Mania</em> Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten en onderwerpen: Maurice de Hond wil de verkiezingen uitstellen en verplaatsen van 17 maart naar 9 juni. Presentatoren Jack van Gelder en Winston Gerschtanowitz komen langs om meer te vertellen over het programma Marble Mania, zij geloven dat deze gloednieuwe knikkerwedstrijd met BN’ers een tv-hit wordt. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Donderdag in Marble Mania: drie voormalige topvoetballers strijden om de knikkers Bekijk deze video » Video: John de Mol voorspelt kijkcijfers Marble Mania Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De 5 Uur Show: Jack van Gelder, Winston Gerschtanowitz over Marble Mania


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Jack van Gelder, Winston Gerschtanowitz over Marble Mania of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier