JOVD, jongerenorganisatie VVD, is tegen avondklok: 'Dit gaat echt te ver' (video)

JOVD, jongerenorganisatie VVD, is tegen avondklok: 'Dit gaat echt te ver' (video)

Kijk hier LIVE naar het Kamerdebat over de avondklok.

De JOVD, jongerenorganisatie van de VVD, is tegen de avondklok. Premier Mark Rutte wil deze strenge maatregel invoeren in strijd tegen het coronavirus, maar daar is de JOVD het niet mee eens. "Als je nu kijkt hoe zwaar jongeren het op dit moment al hebben, dan gaat dit echt een stap te ver en dat doet ons als liberalen echt pijn", zegt Hilde Wendel, voorzitter van de JOVD, in de video van de Telegraaf hieronder.

JOVD, jongerenorganisatie VVD, is tegen <em>avondklok</em>: 'Dit gaat echt te ver' (video) Kijk hier LIVE naar het Kamerdebat over de avondklok. De JOVD, jongerenorganisatie van de VVD, is tegen de avondklok. Premier Mark Rutte wil deze strenge maatregel invoeren in strijd tegen het coronavirus, maar daar is de JOVD het niet mee eens. "Als je nu kijkt hoe zwaar jongeren het op dit moment al hebben, dan gaat dit echt een stap te ver en dat doet ons als liberalen echt pijn", zegt Hilde Wendel, voorzitter van de JOVD, in de video van de Telegraaf hieronder. Op1 gemist? Jan Slagter is groot voorstander van avondklok en luisterlijn Bekijk deze video » Arts Marc Bonten: ‘Avondklok mogelijk ook na 9 februari’ (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video »
Politiek :
JOVD, jongerenorganisatie VVD, is tegen avondklok: 'Dit gaat echt te ver' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op JOVD, jongerenorganisatie VVD, is tegen avondklok: 'Dit gaat echt te ver' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier