De Perfecte Verbouwing: bekijk gigantische metamorfose van huis Demia en Barry

De Perfecte Verbouwing: bekijk gigantische metamorfose van huis Demia en Barry

In De Perfecte Verbouwing wordt het huis van Demia en Barry onder handen genomen. Er was van alles mis met de woning, maar na de gigantische metamorfose die wordt geleid door een architect, is het toch hun droomhuis geworden. “Ik ga hier niet vrijwillig weg”, aldus Barry.

Bekijk de beelden van De Perfecte Verbouwing hieronder.

De Perfecte Verbouwing is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Perfecte Verbouwing terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Perfecte Verbouwing</em>: bekijk gigantische metamorfose van huis Demia en Barry In De Perfecte Verbouwing wordt het huis van Demia en Barry onder handen genomen. Er was van alles mis met de woning, maar na de gigantische metamorfose die wordt geleid door een architect, is het toch hun droomhuis geworden. “Ik ga hier niet vrijwillig weg”, aldus Barry. Bekijk de beelden van De Perfecte Verbouwing hieronder. De Perfecte Verbouwing is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Perfecte Verbouwing terugkijken bij Gids.tv. Zien: Nieuw RTL 4-programma De Perfecte Verbouwing start woensdag 6 januari Bekijk deze video » De Perfecte Verbouwing gemist? ‘Het huis lijkt nu twee keer zo groot’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV