Video: Rico Verhoeven bedankt chef London Loy voor zijn gezonde maaltijden

Video: Rico Verhoeven bedankt chef London Loy voor zijn gezonde maaltijden

GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.

Rico Verhoeven is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn GLORY 77-wedstrijd tegen Hesdy Gerges, na afzegging van Jamal Ben Saddik. Bij Koffietijd laat de kickbokser in een video weten dat hij dolblij is dat chef Londen Loy voor hem kookt, ook al is dat voornamelijk rijst, kip en groente. “Het allerergste is dat ik ben gewoon niet gezellig ben. Dus ik weet het sorry, maar je weet dat ik heel veel liefde voor je heb”, aldus Rico tegen London.

Video: <em>Rico Verhoeven</em> bedankt chef London Loy voor zijn gezonde maaltijden GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Rico Verhoeven is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn GLORY 77-wedstrijd tegen Hesdy Gerges, na afzegging van Jamal Ben Saddik. Bij Koffietijd laat de kickbokser in een video weten dat hij dolblij is dat chef Londen Loy voor hem kookt, ook al is dat voornamelijk rijst, kip en groente. “Het allerergste is dat ik ben gewoon niet gezellig ben. Dus ik weet het sorry, maar je weet dat ik heel veel liefde voor je heb”, aldus Rico tegen London. Bekijk de video van Koffietijd over het koken voor Rico Verhoeven hieronder. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Rico Verhoeven is woedend: "Zoveel haat ik het om te verliezen!" (video) Bekijk deze video » Video: Rico Verhoeven kan blessure Jamal Ben Saddik maar moeilijk geloven Bekijk deze video »
Sport :
Video: Rico Verhoeven bedankt chef London Loy voor zijn gezonde maaltijden

Bekijk de video van Koffietijd over het koken voor Rico Verhoeven hieronder. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Rico Verhoeven bedankt chef London Loy voor zijn gezonde maaltijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier