Eerste Hulp bij Tattoo Disasters: Hans Pasztjerik geconfronteerd met tattooblunder

Eerste Hulp bij Tattoo Disasters: Hans Pasztjerik geconfronteerd met tattooblunder

In Eerste Hulp bij Tattoo Disastersvertelt Simon Zijlemans zijn verhaal over de tattooblunder die hij op zijn lichaam heeft laten zetten. En deze is door niemand minder gezet dan Hans Pasztjerik, tattoo-expert van Eerste Hulp bij Tattoo Disasters… Dennis vertelt over de hinderijke spelfout in zijn tatoeage en Henny wil graag van de tattoo van zijn ex af.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Eerste Hulp bij Tattoo Disasters hieronder.

Eerste Hulp bij Tattoo Disasters is elke vrijdag om 19.30 uur te zien op Spike. Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

<em>Eerste Hulp bij Tattoo Disasters</em>: Hans Pasztjerik geconfronteerd met tattooblunder In Eerste Hulp bij Tattoo Disastersvertelt Simon Zijlemans zijn verhaal over de tattooblunder die hij op zijn lichaam heeft laten zetten. En deze is door niemand minder gezet dan Hans Pasztjerik, tattoo-expert van Eerste Hulp bij Tattoo Disasters… Dennis vertelt over de hinderijke spelfout in zijn tatoeage en Henny wil graag van de tattoo van zijn ex af. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Eerste Hulp bij Tattoo Disasters hieronder. Eerste Hulp bij Tattoo Disasters is elke vrijdag om 19.30 uur te zien op Spike. Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Eerste Hulp bij Tattoo Disasters: Stephan Bouwman liet geblinddoekt tattoo zetten Bekijk deze video » Eerste Hulp bij Tattoo Disasters: Melvin Manhoef zette zelf tattoo in gevangenis Bekijk deze video »
TV :
Eerste Hulp bij Tattoo Disasters: Hans Pasztjerik geconfronteerd met tattooblunder


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste Hulp bij Tattoo Disasters: Hans Pasztjerik geconfronteerd met tattooblunder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier