Jack van Gelder lyrisch over Marble Mania: 'Het is werkelijk te gek voor woorden'

Jack van Gelder lyrisch over Marble Mania: 'Het is werkelijk te gek voor woorden'

Niemand minder dan Jack van Gelder verzorgt het commentaar bij het nieuwe programma Marble Mania, waarin bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan op de knikkerbaan. Hij roemt de spectaculaire knikkerbanen, de spanning van de wedstrijden en de goede doelen die hiermee worden gesteund. "Het is werkelijk te gek voor woorden."

Bekijk het interview met Jack van Gelder over Marble Mania in de AD-video hieronder.

Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jack van Gelder lyrisch over <em>Marble Mania</em>: 'Het is werkelijk te gek voor woorden' Niemand minder dan Jack van Gelder verzorgt het commentaar bij het nieuwe programma Marble Mania, waarin bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan op de knikkerbaan. Hij roemt de spectaculaire knikkerbanen, de spanning van de wedstrijden en de goede doelen die hiermee worden gesteund. "Het is werkelijk te gek voor woorden." Bekijk het interview met Jack van Gelder over Marble Mania in de AD-video hieronder. Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: John de Mol voorspelt kijkcijfers Marble Mania Bekijk deze video » Marble Mania: Wesley Sneijder gedwarsboomd in voetbalwedstrijd met knikkers Bekijk deze video »
TV :
Jack van Gelder lyrisch over Marble Mania: 'Het is werkelijk te gek voor woorden'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jack van Gelder lyrisch over Marble Mania: 'Het is werkelijk te gek voor woorden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier