Lang Leve De Liefde: Tom schaamt zich als het vuur maken misgaat

Lang Leve De Liefde: Tom schaamt zich als het vuur maken misgaat

In Lang Leve De Liefde doet Tom een poging om zijn mannelijkheid te laten zien aan zijn date Romy. Hij besluit om vuur te gaan maken, maar al snel zitten ze helemaal onder de rook en hij snapt niet wat hij verkeerd doet. “Ik schaam me gewoon”, aldus Tom. “Dat snap ik dat je je schaamt, het hout is te nat denk ik”, is de reactie van Romy.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Tom schaamt zich als het vuur maken misgaat In Lang Leve De Liefde doet Tom een poging om zijn mannelijkheid te laten zien aan zijn date Romy. Hij besluit om vuur te gaan maken, maar al snel zitten ze helemaal onder de rook en hij snapt niet wat hij verkeerd doet. “Ik schaam me gewoon”, aldus Tom. “Dat snap ik dat je je schaamt, het hout is te nat denk ik”, is de reactie van Romy. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Djoke gelooft niet in monogamie Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: René vertelt Monique over bondage-ervaring Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Tom schaamt zich als het vuur maken misgaat


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Tom schaamt zich als het vuur maken misgaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier