WNL: straks coronapaspoort nodig om te reizen door de EU?

WNL: straks coronapaspoort nodig om te reizen door de EU?

Kun je straks weer door Europa reizen met een zogenoemd 'coronapaspoort'? Het gaat om een certificaat waarop staat dat je gevaccineerd bent. Dit wordt, net als bijvoorbeeld rijbewijzen, uitgegeven door de Europese Unie en zal dus voor elk land hetzelfde uiterlijk krijgen. Dit idee staat vandaag op de agenda tijdens een videobijeenkomst van Europese regeringsleiders. Wanneer dit ingevoerd wordt is nog onduidelijk. Esther de Lange vertelt in WNL dat de timing ontzettend belangrijk is en dat dit per land bekeken moet worden.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>WNL</em>: straks coronapaspoort nodig om te reizen door de EU? Kun je straks weer door Europa reizen met een zogenoemd 'coronapaspoort'? Het gaat om een certificaat waarop staat dat je gevaccineerd bent. Dit wordt, net als bijvoorbeeld rijbewijzen, uitgegeven door de Europese Unie en zal dus voor elk land hetzelfde uiterlijk krijgen. Dit idee staat vandaag op de agenda tijdens een videobijeenkomst van Europese regeringsleiders. Wanneer dit ingevoerd wordt is nog onduidelijk. Esther de Lange vertelt in WNL dat de timing ontzettend belangrijk is en dat dit per land bekeken moet worden. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: "Meghan Markle voert kruistocht tegen media" Bekijk deze video » Arts Marc Bonten: ‘Avondklok mogelijk ook na 9 februari’ (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video »
TV :
WNL: straks coronapaspoort nodig om te reizen door de EU?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WNL: straks coronapaspoort nodig om te reizen door de EU? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier