WNL: De ontTrumping is in gang gezet, impeachment van Trump loopt nog

WNL: De ontTrumping is in gang gezet, impeachment van Trump loopt nog

Joe Biden is gisteravond nog tot laat aan het werk geweest, voornamleijk om omstreden beleidsmaatregelen van Trump terug te draaien. Dit zal hij in de komende week blijven doen, om zo de 'ontTrumping' te versnellen. Volgens Amerika-correspondent Jan-Kees Emmer is Joe Biden een opluchting voor het Amerikaanse volk. Daarnaast geeft hij een update over de impeachment procedure van oud-president Donald Trump.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>WNL</em>: De ontTrumping is in gang gezet, impeachment van Trump loopt nog Joe Biden is gisteravond nog tot laat aan het werk geweest, voornamleijk om omstreden beleidsmaatregelen van Trump terug te draaien. Dit zal hij in de komende week blijven doen, om zo de 'ontTrumping' te versnellen. Volgens Amerika-correspondent Jan-Kees Emmer is Joe Biden een opluchting voor het Amerikaanse volk. Daarnaast geeft hij een update over de impeachment procedure van oud-president Donald Trump. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Arts Marc Bonten: ‘Avondklok mogelijk ook na 9 februari’ (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video » WNL: straks coronapaspoort nodig om te reizen door de EU? Bekijk deze video »
TV :
WNL: De ontTrumping is in gang gezet, impeachment van Trump loopt nog


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WNL: De ontTrumping is in gang gezet, impeachment van Trump loopt nog of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier