Zien: Geert Wilders woest tijdens coronadebat: "Teken van onmacht en falen!"

Zien: Geert Wilders woest tijdens coronadebat: "Teken van onmacht en falen!"

Bekijk het livedebat van de Tweede Kamer over de avondklok hier terug.

Vandaag debatteert de Tweede Kamer over de meest vergaande maatregel in strijd tegen de verspreiding van corona, namelijk de avondklok. In de persconferentie van 20 januari werd duidelijk dat deze maatregel eerst goedkeuring van de Tweede Kamer moest ontvangen. Als het aan Geert Wilders ligt, zal hij deze goedkeuring zeker niet geven. Volgens de PVV-leider raken we massaal onze vrijheid kwijt, wat veroorzaakt is door het falen van de overheid.

Bekijk de video van PVVpers hieronder.

Zien: <em>Geert Wilders</em> woest tijdens coronadebat: &quot;Teken van onmacht en falen!&quot; Bekijk het livedebat van de Tweede Kamer over de avondklok hier terug. Vandaag debatteert de Tweede Kamer over de meest vergaande maatregel in strijd tegen de verspreiding van corona, namelijk de avondklok. In de persconferentie van 20 januari werd duidelijk dat deze maatregel eerst goedkeuring van de Tweede Kamer moest ontvangen. Als het aan Geert Wilders ligt, zal hij deze goedkeuring zeker niet geven. Volgens de PVV-leider raken we massaal onze vrijheid kwijt, wat veroorzaakt is door het falen van de overheid. Bekijk de video van PVVpers hieronder. Bekijk ook Video: Geert Wilders tegen invoering avondklok Bekijk deze video » RTL Boulevard: Geert Wilders is woedend en vindt avondklok onacceptabel Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Geert Wilders woest tijdens coronadebat: "Teken van onmacht en falen!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders woest tijdens coronadebat: "Teken van onmacht en falen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier