De TV Kantine: bekijk hilarische imitatie Nicolette van Dam en Bas Smit

De TV Kantine: bekijk hilarische imitatie Nicolette van Dam en Bas Smit

De TV Kantine gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In de De TV Kantine kun je vanavond genieten van Nicolette van Dam en Bas Smit. Dit stel wordt op hilarische wijze geïmiteerd door Elise Schaap en Carlo Boszhard.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em>: bekijk hilarische imitatie Nicolette van Dam en Bas Smit De TV Kantine gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In de De TV Kantine kun je vanavond genieten van Nicolette van Dam en Bas Smit. Dit stel wordt op hilarische wijze geïmiteerd door Elise Schaap en Carlo Boszhard. Lees verder onder de video. Nicolette en Bas zijn geen influencersIn de eerste beelden van de nieuwe aflevering van De TV Kantine is te zien dat het bekende stel meedoet aan First Dates. “Ook al zijn we meer dan 12 jaar een setje, je bent en blijft mijn Postcodekanjer”, aldus Nicolette. Bas doet dit echter niet alleen voor de liefde, hij hangt zijn actie aan een goed doel. Toch wil hij een ding duidelijk maken: “We zijn geen influencers!” Bekijk het fragment van De TV Kantine in de video hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Nicolette en Bas zijn geen influencers
In de eerste beelden van de nieuwe aflevering van De TV Kantine is te zien dat het bekende stel meedoet aan First Dates. “Ook al zijn we meer dan 12 jaar een setje, je bent en blijft mijn Postcodekanjer”, aldus Nicolette. Bas doet dit echter niet alleen voor de liefde, hij hangt zijn actie aan een goed doel. Toch wil hij een ding duidelijk maken: “We zijn geen influencers!”

Bekijk het fragment van De TV Kantine in de video hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: bekijk hilarische imitatie Nicolette van Dam en Bas Smit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier